Η Νηρεύς-Κελεπούρης, με μακροχρόνια εμπειρία στο χώρο των μεταφορών, ιδρύθηκε το 1987 και δραστηριοποιείται τόσο στην Ελλάδα όσο και στις λοιπές χώρες του εξωτερικού προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες μεταφορών, logistics και εκτελωνισμών. Η εταιρεία εδρεύει στο Κερατσίνι και έχει σαν στόχο την προσφορά υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στην Εθνική και Διεθνή μεταφορά. Έχουμε όλο το απαραίτητο μόνιμο ανθρώπινο δυναμικό, πάντοτε όμως βρισκόμαστε και σε συνεργασία με αξιόπιστους εξωτερικούς συνεργάτες. Σε αυτούς η εταιρεία στηρίζει την επιτυχία της, που ως ελεύθεροι επαγγελματίες και έχοντας κοινά συμφέροντα έφεραν την εταιρεία στη κορυφή.

road-air-sea

Η Νηρεύς-Κελεπούρης είναι σε θέση να προσφέρει οδική, θαλάσσια και αεροπορική μεταφοράς εμπορευμάτων.
Μέσω της οδικής μεταφοράς εγγυάται αξιόπιστη vαι γρήγορη μεταφορά, μέσω των εξειδικευμένων υπηρεσιών και των Ευρωπαίων συνεργατών μας. Αξιόπιστες υπηρεσίες προς όλες τις σημαντικότερες, παραγωγικές και εμπορικές περιοχές της Ευρώπης.

Με τις θαλάσσιες μεταφορές τα εμπορεύματά σας, μπορούν να φτάσουν σε όλους τους σημαντικούς λιμένες της γης.
Ενώ με ένα οργανωμένο δίκτυο συνεργατών και ανταποκριτών, εξυπηρετούμε με συνέπεια, όλες τις αεροπορικές μεταφορές από και προς τα σημαντικότερα αεροδρόμια του κόσμου.

Καλέστε μας: 210 4015720 & 210 4328305