Οδικές Μεταφορές

Τουρκία - Γεωργία - Αρμενία - Αζερμπαϊτζάν - Βαλκάνια

nireas-road

Διαθέτοντας ιδιωτικά αλλά και συνεργαζόμενα φορτηγά αυτοκίνητα για τις χώρες της Τουρκίας, της Γεωργίας, της Αρμενίας, του Αζερμπαϊτζάν, των Βαλκανίων και της Ευρώπης, έχουμε τη δυνατότητα να καλύψουμε κάθε ανάγκη των πελατών μας. Έχοντας αναπτύξει ένα ισχυρό δίκτυο ανταποκριτών στις παραπανω χώρες, έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε άριστες υπηρεσίες και στα groupage φορτία.

Είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε την έγκαιρη και σωστή μεταφορά των εμπορευμάτων σας.

Θαλάσσιες Μεταφορές

sea
Η εταιρία μας, εργαζόμενη κοινά με κάποιους από τους σημαντικότερους ναυτιλιακούς οργανισμούς, παρέχει την δυνατότητα και πραγματοποιεί μεταφορές ακόμα και μέσω θαλάσσης.

Πραγματοποιούνται μεταφορές από και προς τα κυριότερα λιμάνια της Ευρώπης, Ασίας και Αμερικής πάντοτε σε συνεργασία με τους ανταποκριτές μας. Αναλαμβάνουμε την πλήρης μεταφορά, φόρτωση-εκφόρτωση των κοντέινερ, και παραδίδουμε στο επιθυμητό μακροχρόνια εμπειρία στο χώρο των μεταφορών, ιδρύθηκε το 1987 και δραστηριοποιείται σε χώρες του εξωτερικού προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες μεταφορών, logistics και εκτελωνισμών.

Η εταιρεία έχει σαν στόχο την προσφορά υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στην Διεθνή μεταφορά έχοντας όλο το απαραίτητο μόνιμο ανθρώπινο δυναμικό και σε συνεργασία με αξιόπιστους εξωτερικούς συνεργάτες. Σε αυτούς η εταιρεία στηρίζει την επιτυχία της, που ως ελεύθεροι επαγγελματίες και έχοντας κοινά συμφέροντα έφεραν την εταιρεία στη κορυφή.
Η Νηρεύς-Κελεπούρης είναι σε θέση να προσφέρει οδική, θαλάσσια και αεροπορική μεταφοράς εμπορευμάτων.
Μέσω του οδικού δικτύου εγγυάται ασφαλή και γρήγορη μεταφορά κομπλέ (full truck) και μέρος φορτίων (groupage), με εξειδικευμένες υπηρεσίες και αξιόπιστους συνεργάτες από και προς όλες τις σημαντικότερες, παραγωγικές και εμπορικές περιοχές της Τουρκίας, της Γεωργίας, της Αρμενίας, του Αζερμπαϊτζάν και των Βαλκανίων.
Με τις θαλάσσιες μεταφορές τα εμπορεύματά σας, μπορούν να φτάσουν σε όλους τους σημαντικούς λιμένες της γης.
Διαθέτοντας οργανωμένο δίκτυο συνεργατών και ανταποκριτών, εξυπηρετούμε με συνέπεια όλες τις αεροπορικές μεταφορές από και προς τα σημαντικότερα αεροδρόμια του κόσμου

Αεροπορικές Μεταφορές

civil_aviation
Ένας ακόμα τρόπος μεταφοράς που σας προσφέρει η εταιρεία μας είναι ο αεροπορικώς.

Η Νηρεύς-Κελεπούρης είναι σε θέση να αναλάβει οποιαδήποτε αεροπορική μεταφορά από και προς ολόκληρο τον κόσμο.
Οι προσφερόμενες υπηρεσίες περιλαμβάνουν την δυνατότητα με τη συνδρομή ανταποκριτών, παραλαβής και παράδοσης των εμπορευμάτων από την πόρτα του αποστολέα στην πόρτα του παραλήπτη, συμπεριλαμβανομένων των τελωνειακών διατυπώσεων όπου αυτές είναι απαραίτητες.